Årets dialogmøde om fremtidens bæredygtighed, klimarenovering og byggeri til COCONF18

Den 20. september kan du i dialog med udfordringsgiverne afklare, om netop dit produkt eller ydelse kan være en del af de løsninger, som bliver efterspurgt. Samtidig kan du etablere nye partnerskaber med virksomheder, studerende og fagmiljøer, som kan bidrage til at udvikle dit/jeres løsningsforslag. 

I samarbejde med CORO holder vi COchallenge-event den 20. september, kl. 12.00-16.00 på DTU Risø Campus. Se mere om CoConf18 og programmet.

Udfordringer og tilmelding
Læs mere og tilmeld dig ved at klikke på den udfordring, du er interesseret i. Vær opmærksom på, at dialogmødet med Boligselskabet Sjælland foregår den 11. september og alle de andre foregår den 20. september. Du er velkommen til at tilmelde dig begge datoer, blot husk at gøre det under hver enkelt udfordring.

De Forenede Dampvaskerier. Uudnyttet social merværdi i DFD’s distribution
IST og Roskilde Kommune. Bedre læringsmiljøer i skolerne
Rockwool. Genanvendelse af stenuld fra/på byggepladsen
Roskilde Festivalen. Hvordan reducerer vi mængden af campingudstyrsaffald?
Argo. Øget genanvendelse af tekstiler
Fors A/S og Boligselskabet Sjælland. De alvandnyttige boliger
Argo. Hvordan øger vi genanvendelse på genbrugspladsen?
DSV Transport. Ressourceudnyttelse af lastbiler i entreprenørbranchen
Boligselskabet Sjælland. Bæredygtig energirenovering i almene boliger (OBS – Afholdes hos Boligselskabet Sjælland, Sjællandsvænget 1, 4000 Roskilde, den 11. september kl. 12.30-15.00.) 

Tilmeld dig senest den 14. september. (For eventet hos Boligselskabet Sjælland den 4. september.) Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til mølle-princippet. Hvis du bliver forhindret i at deltage, skriv til dorthe@corolab.dk, da vi har et no show fee på 500 kr. 

CORO sekretariatet og partnere stiller sig til rådighed ift. at sætte gang i den videre proces. Har du brug for, at vi sætter et møde op, forbinder dig med de rette virksomheder, videninstitutioner, studerende m.fl. så send en mail til sekretariatet, eller ring og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi glæder os til at se dig!

 
http://www.viirs.dk/events/cochallenge18
27 SEPTEMBER 2020