Hygiejnisk Design - Minimerer udfordringer

Hvad betyder tidlig involvering af hygiejnisk design i den teknologiske udvikling af procesudstyr til fødevareindustrien for fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og rengøring?

Kravene til fødevaresikkerhed bliver større og større, men et stærkt samarbejde imellem industri, virksomheder og forskning giver den bredde og viden der er nødvendig for udvikling og en konkurrencemæssig fordel.

Arrangementet er en unik mulighed for at blive opdateret på sidste nye viden fra forskeren og industrien og hvordan begge har gavn af samarbejdet.

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig på mail til lihol@food.dtu.dk.

Der opkræves et no-show-fee på 300 kr. ved udeblivelse, uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tidspunkt

ons 06 apr 16
13:00 - 16:30

Arrangør

Kontaktperson

Hvor

Danmarks Teknisk Universitet
Anker Engelunds Vej 1, indgang 101A
Mødecenteret lokale 1
2800 Kgs. Lyngby

Filer til download

https://www.viirs.dk/kalender/arrangement?id=6df5d128-de0a-4e13-84fa-931589016ac9
14 DECEMBER 2024