Peter Holt fortæller om en af Novencos ventilatorer

IPR-værktøjer til Ren Luft Klyngen

onsdag 26 aug 15
|
Onsdag den 26. august bød Novenco Building & Industry i Næstved Region Sjællands Ren Luft Klynge inden for til et fælles arrangement med Patent- og Varemærkestyrelsen om IPR.

Dagens første oplægsholdere var Jesper Bergstrand og Helena Larsen Fra Patent- og Varemærkestyrelsen.

 

Det er styrelsens erfaring, at mange virksomheder har glæde af selv at sætte sig ind i mulighederne og udfordringerne med IPR snarere end alene at forlade sig på eksterne patentagenter. Derfor introducerede Jesper Bergstrand og Helena Larsen en række værktøjer, som styrelsen stiller til rådighed for virksomheder, der selv vil sætte sig ind i deres patenteringsmuligheder. Eks. tilbyder styrelsen dialogsøgning, hvor virksomheden sammen med styrelsens søgeeksperter selv kan lave de indledende nyhedsundersøgelser på en idé.

 

Herefter introducerede teknisk direktør, Peter Holt, Novenco Building & Industry. Peter Holt fortalte om Novencos erfaringer med at udtage, håndtere og ikke mindst forsvare deres patenter, og Ren Luft Klyngen diskuterede Novencos erfaringer i relation til deltagernes egne erfaringer med IPR.

 

Peter Holt sluttede dagens præsentation af med en rundtur på Novenco Building & Industrys produktionsfaciliteter, hvor Ren Luft Klyngens medlemmer fik et fascinerende indblik i, hvordan Novenco Building & Industry arbejder i praksis med udvikling, produktion og test af deres produkter.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.viirs.dk/nyheder/nyhed?id=ede742f5-6265-4736-ae7c-e8b26b5b8c3e
2 MAJ 2024